Fri fragt fra 300 kr // OBS! Der kan forekomme længere leveringstid pga flytning til nye lokaler
Alpakka Silke
Sandnes Garn
Farve: Pudderrosa 11733511

54,00 kr.
Udsalg
Kos
Sandnes Garn
Farve: Brunt sukker 11962543

57,00 kr. 71,00 kr. (Sparet 19.72%)
Line
Sandnes Garn
Farve: Strågul 31162113

29,00 kr.
Udsalg
Mandarin Petit
Sandnes Garn
Farve: Orange 31043316

19,00 kr. 35,00 kr. (Sparet 45.71%)
Udsalg
Merinoull
Sandnes Garn
Farve: Inkblå 11766063

32,00 kr. 51,00 kr. (Sparet 37.25%)
Sunday
Sandnes Garn
Farve: Strågul 11132123

51,00 kr.
Sunday Petiteknit
Sandnes Garn
Farve: Frozen yoghurt 11124313

51,00 kr.
Tresko
Sandnes Garn
Farve: Lilla

5,00 kr.
Tynn Line
Sandnes Garn
Farve: Kitt 31181015

32,00 kr.
Tynn Silk Mohair
Sandnes Garn
Farve: Lys beige 11933021

Fra 50,00 kr.
Hos Garntosse er vi meget stolte over at have Sandnes Garn på hylderne. Vi har selv brugt Sandnes Garn i utallige af år og mange af Garntosses favoritter har Sandes Garn trykt på banderolen. Vi kan derfor nemt vejlede vores kunder om Sandnes Garn og garnets mange kvaliteter. Vi har lige nu kvaliteterne Sunday, KOS, Tynn Silk Mohair, Alpakka Silke, Merinoull, Mandarin Petit, Line og Tynn Line på hylderne, og flere kvaliteter kommer til løbende.

SANDNES GARN ER MANGES FAVORIT GARN

Sandnes garn er igennem årene, blevet mange strikkeres favorit mærke og dette er kun forståeligt, med deres store udvalg af garner i lækre kvaliteter og utallige strikkeopskrifter. For mange der begynder at strikke, bliver Sandnes garn hurtigt velkendt hvis de stifter bekendtskab med PetiteKnits Novice serie, hvor kvaliteterne af garn, som Sunday, Tynn Silk Mohair og KOS bliver brugt. Men også mange erfarne strikkere bliver ved med at vende tilbage til Sandnes Garn på grund af deres lækre kvaliteter og garnets upåklagelig holdbarhed.
Sandnes Garn har skabt mange af strikkernes ”garn darlings” og mange er bekendte med deres Fritisgarn, SMART, SISU of Træsko, som er nogle af deres ældste kvaliteter.
Sandnes Garn har i løbet af årene også skabt mange nye garnkvaliteter som også bliver brugt igen og igen, som Sunday, Merinoull, Tynn Merinoull, Duo, Alpakka, Børstet Alpakka, Babyull Lanett, KOS, Line og Tynn Silk Mohair.

VELETABLERET GARN MÆRKE

Sandnes Garn har eksisteret i mange år efterhånden, faktisk siden år 1888, men under flere navne år tilbage. Deres store fabrik er lokaliseret i den norske by Sandnes hvor størstedelen af deres produktion foregår. Ulden de bruger i deres garn kvaliteter bliver hentet til deres fabrik, både fra de Norske egne, men også fra steder som Uruguay i Sydamerika. Sandnes får rågarnerne transportet, hvorefter de bliver kartet, spundet og farvet, til en af deres meget smukke garner. Kun enkelte kvaliteter får de spundet andre steder og det er kvaliteter som, Silk Mohair og Tynn Silk Mohair, der bliver spundet i området Filati i Italien. Producenterne i Filati er de største specialister i de smukke silk mohair garner, som mange strikkere elsker.
Sandnes Garn er kendt for at lave mange samarbejder med de store strik designere som Petiteknit, der har skabt Sunday kvaliteten som mange strikkere bruger dagligt, KlompeLompe duoen der er kendt for deres mange smukke baby og børne designs, Cecilie Skog og Tiril Eckhoff.

MASSER AF INSPIRATION TIL DINE STRIKKEPROJEKTER

Sandes Garn er gode til at fylde os med masser af inspiration til både strikke og hækle projekter, og udkommer hvert år med ca. 25 hæfter fyldt med opskrifter.

MARIUS GENSER DESIGNET

Det var også i et af de hæfter Marius genser designet blev skabt og har du strikket i mange år, er du helt sikkert faldet over en af de mange versioner af Marius der er blevet udgivet og genfortolket mange gange. Kender du ikke Marius, er det den klassiske norske sweater design der efterhånden findes mange versioner af. Skal du nogensinde strikke en norsk inspireret sweater, bør du helt sikkert tjekke Marius genser designet ud.